Уже в кінці березня у луцьких тролейбусах почнуть запроваджувати електронну систему оплати
Волинь

Уже в кінці березня у луцьких тролейбусах почнуть запроваджувати електронну систему оплати

13 березня 2017, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Уже наприкінці березня у луцький тролейбусах запрацюють валідатори – спеціальні термінали для обліку пасажиропотоку та оплати проїзду. Це буде перший етап проекту із запровадження електронного квитка у міському комунальному транспорті, який місто реалізовує спільно із ПриватБанком.

Як розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк, на першому – тестовому – етапі із валідаторами працюватимуть кондуктори. Вони, як і раніше, отримуватимуть від пасажирів готівку і матимуть при собі картки трьох типів: для оплати повної вартості, за спеціальним тарифом (як то дитячий квиток) і «нульову» картку – для пільговиків, які користуються транспортом безкоштовно. Кондуктор проводитиме через валідатор потрібну операцію за допомогою потрібно картки і видаватиме роздрукований квиток.

А вже у травні система почне працювати повноцінно. Оплату за проїзд у транспорті можна буде здійснити за допомогою будь-якої платіжної пластикової карти без прив’язки до певного банку, адже буде укладена угода з міжнародними системами MasterCard та Visa.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися