«Гонщика»-поліцейського та його колегу-супутницю, які тікали від патрульних, відсторонили від роботи і готують до звільнення
Волинь

«Гонщика»-поліцейського та його колегу-супутницю, які тікали від патрульних, відсторонили від роботи і готують до звільнення

13 березня 2017, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво ГУНП України у Волинській області відреагувало на поведінку начальника сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, який вночі 11 березня у неробочий час, керував автомобілем «Mitsubishi» в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.

На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних «Toyota Prius».

«За цим фактом розпочато службове розслідування. Обох співробітників поліції відсторонено від виконання службових обов’язків. Нині, вирішується питання щодо звільнення їх з органів Національної поліції. Після завершення службового розслідування будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності також й інші посадові особи Ківерцівського відділу поліції», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Сьогодні ж у Ківерцях під місцевим райвідділом поліції зібралися десятки активістів з різних громадських організацій з вимогою звільнити обох працівників поліції, які влаштували перегони з патрульними.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися