На Волині затримали посадовця облспоживспілки за хабар майже у 700 тисяч гривень
Волинь

На Волині затримали посадовця облспоживспілки за хабар майже у 700 тисяч гривень

19 березня 2017, 11:46
0
0
Сподобалось?
0

Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури спільно з управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях та Департаментом захисту економіки Нацполіції 17 березня затримали начальника управління правової, організаційно-кооперативної та кадрової роботи Волинської облспоживспілки за підозрою у вимаганні та отриманні хабара.

Посадовець розраховував заробити 675 тисяч за сприяння підприємцю у розірванні договору оренди земельної ділянки, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською обласною спілкою споживчих товариств, а також надання документів, що підтверджують незаконність укладення такого договору.

На цей час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір доказів винуватості вказаної особи у скоєному кримінальному правопорушенні.

Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі із конфіскацією майна з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, та з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися