Вчора попрощалися із загиблими бійцями 14 бригади
Волинь

Вчора попрощалися із загиблими бійцями 14 бригади

21 березня 2017, 18:12
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на Ковельщині прощалися із солдатом 14 окремої механізованої бригади Миколою Яворським, який загинув у селі Старий Айдар Станично-Луганського району Луганщини. Під час виконання військового завдання.

Микола Яворський із села Поворськ Ковельського району – тут народився 9 грудня 1982 року. Після строкової служби в армії Микола працював у виправній колонії, пізніше влаштувався на службу в комендатуру авіаційного полігону в Поворську. Коли почалася війна, чоловік підписав контракт із 14-ю окремою мехбригадою і вирушив на фронт.

У рідному селі про Миколу Яворського відгукуються якнайкраще. Мав золоті руки, власноруч звів хату, був дуже набожним. Прощаючись із загиблим Героєм, односельці стояли вздовж вулиць на колінах. У місцевому храмі відбулася панахида. Поховали Миколу Яворського на місцевому цвинтарі з військовими почестями. Вдовою залишилася молода дружина, напівсиротами стали маленькі синочки.

Цього ж дня на у селі Печеське на Хмельниччині ховали побратима Миколи Яворського з 14 ОМБР 20-річного Миколу Грабарчука.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися