У Луцьку вшанували пам’ять загиблого від рук контрабандистів офіцера СБУ
Волинь

У Луцьку вшанували пам’ять загиблого від рук контрабандистів офіцера СБУ

22 березня 2017, 11:02
0
0
Сподобалось?
0

Вчора виповнилася друга річниця з дня загибелі капітана УСБУ у Волинській області лучанина Віктора Мандзика. З січня 2015 року він перебував у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста. 21 березня 2015 року його життя трагічно обірвалося під час виконання свого професійного обов’язку у місті Волноваха Донецької області. Смертельне поранення у голову він отримав не від ворога, а під час спроби зупинити вантажівки із контрабандою, які охороняли під прикриттям добровольчого підрозділу зловмисники.

Вчора керівництво та особовий склад волинського управління СБУ вшанували світлу пам’ять офіцера хвилиною мовчання й поклали квіти до меморіальної дошки та на могилу Віктора Мандзика.

До лав служби безпеки лучанин став у 2009 році. Був неодноразовим переможцем та призером багатьох змагань, майстром спорту України з боксу, кандидатом у майстри спорту з кікбоксингу. Під час служби у Волинському відділі ЦСО «Альфа» став найкращим стрільцем відділу, членом збірної команди Управління з рукопашного бою.

25 березня 2015 року указом Президента України Віктор Мандзик нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня (посмертно).

25 березня цього року у місті Луцьку відбудеться міжнародний боксерський турнір, присвячений пам’яті майстра спорту України з боксу – капітана СБУ Віктора Мандзика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися