На Волині через підпал сухостою горіло складське приміщення
Волинь

На Волині через підпал сухостою горіло складське приміщення

29 березня 2017, 17:33
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у післяобідню пору у Любомлі виникла пожежа на вулиці Дружби, 93. Горіло цегляне одноповерхове складське приміщення. Завдяки пожежних загорання вдалося оперативно ліквідувати. Вогонь встиг знищити 12 квадратних метрів оздоблювальних матеріалів на стіні та 25 квадратних метрів даху. Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб під час спалювання трави.

Співробітники Служби порятунку «101» нагадують людям про небезпеку випалювання сухої трави та сміття, розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок. До речі, штрафи за випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок зі степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю або її залишків передбачені у розмірі 170-340 гривень (з громадян) і від 850 до 1190 (з посадових осіб). Ті самі дії, вчинені в межах територій та об’єктів природно – заповідного фонду, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 340 до 680, а на посадових осіб - від 1190 до 1700 гривень.
Управління ДСНС в Волинській області звертається до усіх громадян: не спалюйте суху траву та не провокуйте виникнення пожеж, котрі завдають чимало збитків господарству краю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися