У Луцьку самовільно знесли півсотні дерев
Волинь

У Луцьку самовільно знесли півсотні дерев

31 березня 2017, 20:12
0
3
Сподобалось?
3

Вчора у Луцьку на проспекті Грушевського було знесено 46 дерев. Замовником робіт виступив підприємець, який придбав квартиру у багатоповерхівці на першому поверсі. Погодились із таким планом робіт і мешканці будинку з прилеглого під’їзду.

Забив на сполох лучанин Олександр Злак, який розмістив у «Фейсьуку» відповідну інформацію, підкріплену фото- та відеоматеріалами.

Він же з’ясував, що у профільному відділі Луцької міської ради справді давали дозвіл на знесення дерев на цій ділянці у кількості… 5 штук. Отже, всі інші дерева пішли під пилу за компанію.\

«Згідно чинного законодавства, лише штраф за порубку без дозволу «тягне» на 50 тисяч гривень. Надіюсь, хоч зараз в місті і безвладдя, знайдуться відповідальні працівники, які заставлять безвідповідальних працівників притягнути до адмінвідповідальності всіх причетних до цього», – написав Олександр Злак.

«Я не знаю і не розумію заради чого потрібно було знищити 46 дерев? Мабуть для того, щоб посадити 2, територію покрити бруківкою, а потім на цій території розмістити МАФи», – припустив лучанин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися