У Луцькій міськраді обрали нових заступників, а звернення про призначення виборів до ВР не відправили
Волинь

У Луцькій міськраді обрали нових заступників, а звернення про призначення виборів до ВР не відправили

6 квітня 2017, 17:37
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні під час позачергової сесії Луцької міської ради було обрали чотирьох заступників міського голови. Першим заступником став укропівець Григорій Недопад, який є головою Ківерцівської райради. Інші три посади дісталися радикалу Костянтину Петрочуку, батьківщинівцю Григорію Пустовіту та Юрію Рачкову, який до останнього працював керівником юридичного управління міськради.

Посади заступників стали вакантними після того як за власним бажанням у знак незгоди з діями нової більшості заяви про відставку написали Тарас Яковлєв, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця та Андрій Киця. Зі старої команди покійного Миколи Романюка залишився працювати на посаді заступника міського голови Юрій Вербич.

Цікаво, що проголосоване раніше звернення до Верховної Ради про невідкладне призначення перевиборів луцького міського голови нинішній секретар міськради Ігор Поліщук досі так і не скерував. Сьогодні ж під приміщенням муніципалітету акцію протесту з піротехнікою провели представники цивільного корпусу «Азов» (Національний корпус), вимагаючи запустити процес перевиборів у Луцьку.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися