Муніципальна поліція Луцька взялася за паркування на газонах
Волинь

Муніципальна поліція Луцька взялася за паркування на газонах

7 квітня 2017, 10:08
2
0
Сподобалось?
0

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради було почали проведення відпрацювань за зверненнями лучан щодо паркування автомобілів на прибудинкових територіях та на газонах. За останній тиждень складено 11 протоколів згідно ст. 152 КУпАП щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька, зокрема щодо паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях, та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради та за місцями проживання порушників.

Також «муніципали» закликають лучан повідомляти про випадки паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за телефонами 722861, 722649.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Герасимчук Олександр
    Герасимчук Олександр

    Перш ніж штрафувати за порушення Правил благоустрою міста Луцька, потрібно створити його створити, Благоустрій прибудинкових територій не проводився по 20-30 років, відповідно достатня кількість місць для паркування на цих територіях відсутня. Алгоритм дій міської влади повинен бути наступним - проводити благоустрій території, а тоді штрафуєте тих, хто його порушує.

    7 квітня 2017, 12:20
    Відповісти
    • Ната
      Ната

      Перш, ніж купувати собі машину, слід подбати про те, чи буде де її ставити. Львівська, 73А - постійно стоять на газоні під будинком 2-3 машини. Бркають під вікнами вранці і ввечері - спасу від того шуму нема. правильно, що штрафують! На газонах паркуватися - зась!!!!!!!

      8 квітня 2017, 00:14
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися