Перед тим як вчинити самогубство, підліток відправив СМС мамі
Волинь

Перед тим як вчинити самогубство, підліток відправив СМС мамі

11 квітня 2017, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, вчора в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Перемоги у Луцьку знайшли повішеним 15-річного підлітка.

«Віснику+К» вдалося з’ясувати деякі обставини трагедії та більше дізнатися про самого хлопця.

Зокрема відомо, що підліток раніше відвідував школу №5, а в останні роки навчався у гімназії №1. Тиждень перед самогубством він не відвідував заняття. За хлопцем ніхто нічого підозрілого не помічав. Він був членом скаутської організації «Пласт». На пристойному рівні займався спортивним орієнтуванням. Знайомі родини характеризують його як спокійного, доброго, врівноваженого хлопця.

У родині між батьками раніше були непрості відносини. Певний час батьком і матір не жили разом, однак нещодавно все ніби владналося. Чоловік повернувся у сім’ю.

Хлопець залишив передсмертну записку та дописи у соцмережах. А перед тим як повіситися юнак надіслав матері СМС-повідомлення з проханням терміново прийти додому.

У поліції трагедію ніяким чином не пов’язують з групами смерті в соцмережах. Нині важко сказати, що спонукало благополучного підлітка до такого фатального кроку і яка проблема дитячому розуму здалася сильнішою за життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися