У Великодню ніч вулицями Луцька курсуватиме громадський транспорт
Волинь

У Великодню ніч вулицями Луцька курсуватиме громадський транспорт

12 квітня 2017, 18:57
0
0
Сподобалось?
0

У великодню ніч з 15 на 16 квітня з 24:00 до 06:00 у Луцьку курсуватимуть тролейбуси Луцького підприємства електротранспорту. Так, на маршруті № 1 «Бенделіані-Драмтеатр» курсуватиме один тролейбус; на маршруті № 3 «Лісництво-Драмтеатр» працюватиме одна одиниця транспорту; на маршруті № 4 «Львівська-Залізничний вокзал» - один тролейбус; на маршруті № 9 «Гордіюк-ЦУМ» – один тролейбус; по два курсуватимуть на маршрутах №15 «ЦУМ-пр. Молоді-ЦУМ» та №15а «ЦУМ-пр. Молоді-ЦУМ».

На провідну неділю (23 квітня) буде забезпечено роботу восьми тролейбусів за маршрутом № 7 «Залізничний вокзал-село Гаразджа» та чотирьох автобусів за маршрутом «Конякіна-Гаразджа (кладовище)», який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, село Гаразджа.

Приватному акціонерному товариству «Луцьке АТП-10701» рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом № 3 «Гаразджа (кладовище)-Госпіталь», відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 16 до 17 квітня та 23 квітня і забезпечити рух одного автобуса за маршрутом № 9 «Теремнівська-село Рованці (церква)» у ніч з 16 на 17 квітня.

ТзОВ “Санрайз” рекомендовано залучити чотири автобуси, а перевізнику Ореховському П.О. – два автобуси для перевезення за маршрутом «Конякіна-село Гаразджа (кладовище)», який проходитиме у прямому та зворотньому напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися