У Луцьку затримали п’яного водія та його групу підтримки
Волинь

У Луцьку затримали п’яного водія та його групу підтримки

15 квітня 2017, 14:57
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 14 квітня на перехресті вулиць Гордіюк-Крачука нетверезий водій на автомобілі «Ауді 80» спричинив ДТП і намагався втекти. Чоловік зник, покинувши авто. Коли на місце події приїхали патрульні, тут же з’явився хлопець, який намагався забрати «Ауді», згодом підійшла власниця машини й заявила, що саме вона нею керувала. Однак очевидці стверджували, що за кермом був таки чоловік.

Як зазначають у патрульній поліції Луцька, після огляду прилеглої території біля одного з будинків на вулиці Кравчука копи помітили нетверезого чоловіка, який підходив за описом свідків ДТП. Зрештою його опізнали, однак сам він не визнавав свою вину, натомість, почав ображати патрульних, дружину й сина, розмахував руками, поводився агресивно, тож на нього одягли кайданки. Двоє чоловіків, які були поруч із затриманим, спробували захистити його. Тож затримали і їх. На них склали протоколи за дрібне хуліганство і злісну непокору правоохоронцям. 
На водія, який відмовився проходити тест на вміст алкоголю, оформили 4 протоколи: за спричинення ДТП, дрібне хуліганство, злісну непокору і керування в стані алкосп’яніння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися