Невідомий меценат пропонує мільйон за інформацію про обстріл польського консульства у Луцьку
Волинь

Невідомий меценат пропонує мільйон за інформацію про обстріл польського консульства у Луцьку

15 квітня 2017, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, у ніч на 29 березня було здійснено гранатометний обстріл Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку. На жаль, виконавців цього теракту досі не встановили (замовника провокації СБУ уже назвала). Небайдужі люди, котрі прагнуть якнайшвидшого розкриття цього злочину, обіцяють надати один мільйон за детальну інформацію про теракт, про це пише сайт 0332 з посиланням на голову Волинського товариства «Холмщина» Миколу Онуфрійчука. Він оприлюднив відповідне звернення:

«Шановні волиняни, шановні громадяни України та усі, кому небайдужа доля нашої держави, її міжнародний авторитет та майбутнє. Волинське товариство «Холмщина», яке завжди стояло на державницьких позиціях, підтримувало та розвиває культурні зв'язки між Україною та Польщею, сьогодні звертається до вас за допомогою, якої потребує наша держава, її імідж та подальше успішне європейське майбутнє.

Терористичний акт, що відбувся у мирному Луцьку в ніч з 28 на 29 березня 2017 року на території Генерального консульства Республіки Польща, збентежив нас, шокував жителів міста, Україну, світ. Бачачи наше трепетне ставлення до цієї події, небайдужі люди звернулися до нас із проханням оголосити про їхнє бажання надати допомогу в розкритті цього ганебного злочину і задля цієї важливої справи вони готові гарантувати один мільйон винагороди.

Контактні дані для конфіденційного спілкування - 097-7-911-911».

Нагадаємо, що раніше УСБУ у Волинській області оголосило про винагороду у розмірі 25 тисяч гривень за інформацію, яка допоможе у пошуку винних у терористичному нападі на консульство Польщі у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися