Луцька міська рада не змогла позбавити Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста
Волинь

Луцька міська рада не змогла позбавити Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста

27 квітня 2017, 18:49
1
1
Сподобалось?
1

Вчора під час сесійного засідання Луцька міська рада провалила голосування щодо позбавлення вихованця ФК «Волинь», екс-капітана збірної України з футболу Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста Луцька.

Позбавити Тимощука звання вимагала громадська організація ультрас ФК «Волинь» «Червоно-білі» через те, що Анатолій Тимощук влаштувався на роботу тренером пітерського «Зеніту», який належить «Газпрому». Відповідну електронну петицію підтримали лучани.

Під час сесійного засідання за пропозицію щодо позбавлення Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста Луцька проголосували лише 13 депутатів. Проект рішення підтримали фракції «Народного Контролю», «Свободи», «Самопомочі» та двоє позафракційних. Фракції нової більшості у міськраді участі у голосуванні не брали, за виключенням учасника АТО з «Укропу» Олександра Кравченка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • IMPRESE
    IMPRESE

    тупе рішеня про позбавлення, то нехай ці всі ультрас відмовляться від російського газу та бензину , війна війною , але є рамки , зараз он блокуються поставки бензину на Білорусь, де ми купляєм, своє позкрадали, НПЗ нема, а нам діло до Толі

    17 травня 2019, 16:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися