Суддя луцького суду погрожував поліцейським, які вручали йому протокол про адмінпорушення
Волинь

Суддя луцького суду погрожував поліцейським, які вручали йому протокол про адмінпорушення

3 травня 2017, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

Спільними зусиллями прокуратури Волині та Управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції суддю Луцького міськрайонного суду викрили у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією.

Служитель Феміди, як ідеться у повідомленні прес-служби прокуратури Волинської області, в порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані. Зокрема, він отримав дохід та набув у власність майно в сумі, що у понад 50 разів перевищує прожитковий мінімум.

За наслідками перевірки стосовно судді складено 2 протоколи про порушення ним вимог фінансового контролю за ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Під час оголошення та вручення протоколів суддя перешкоджав працівникам поліції у виконанні ними своїх службових обов’язків, погрожував кримінальним переслідуванням, своєю поведінкою порушував вимоги Кодексу професійної етики судді», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що таким діям судді буде надана окрема правова оцінка. А поки що до суду спрямували протоколи про вчинення служителем Феміди адмінпорушень для розгляду по суті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися