Волинські «кіборги» заклали власний ліс під Луцьком
Волинь

Волинські «кіборги» заклали власний ліс під Луцьком

10 травня 2017, 11:28
0
0
Сподобалось?
0

8 травня, у День пам’яті та примирення, у селі Гаразджа Луцького району ветерани АТО висадили 100 саджанців унікального для Волині дерева – павловнії.

Створити таку лісову ділянку, яка символізуватиме пам’ять, примирення і водночас продовження життя у майбутніх поколіннях – спільна ініціатива заступника голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря, голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка. До акції долучилася волинські воїні на чолі з кіборгом та керівником громадської організації Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції Вадимом Ваврищуком.

Павловнія, саджанці якої волинянам презентували представники компанії «Павловнія Груп Україна», є унікальною. Вона нині – тренд у деревопереробній промисловості та біоенергетиці. Адже за короткий термін – лише 5 років – виростає до 15-20 метрів, а після зрізування за такий же період регенерує до попередніх розмірів. Дерево стійке до сильних морозів та шкідників, придатне для виготовлення меблів, біопалива.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися