Луцьк прийме найбільші атлетичні змагання України у нинішньому році
Волинь

Луцьк прийме найбільші атлетичні змагання України у нинішньому році

10 травня 2017, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

Найближчої суботи 13 травня в Луцьку відбудеться Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч U-20. Вона стане найбільшим міжнародними легкоатлетичним змаганням в Україні у 2017 році. До обласного центру Волині прибуде 200 спортсменів і тренерів з 5 країн Європи. Важливість змагань у Луцьку доповнюється й можливістю виконати норматив й потрапити у збірну країни на Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед юніорів, який відбудеться у липні в Італії (місто Гроссето).

Як це повелося у Луцьку, програма будь-якого легкоатлетичного форуму містить й додаткові заходи для глядачів. Стежити за перебігом подій на доріжках і секторах буде комфортно для вболівальників, адже крім коментування змагань, глядач отримає візуальну інформацію з табло і моніторів. У програмі змагань – тільки фінальні забіги, відтак вони відбуватимуться максимально динамічно і під ритмічний музичний супровід. Заплановано декілька ритм-пауз, які розважать і приємно здивують глядачів. Кожний відвідувач змагань матиме можливість виграти призи, головний з яких – велосипед. На вході у стадіон волонтери запропонують глядачам спеціальні паперові браслети, за номерами на яких й відбуватиметься розіграш призів. Традиційно біля «Авангарду» працюватимуть фаст-фуди, а також ігровий майданчик «Дитячої легкої атлетики».

Урочисте відкриття змагань відбудеться у п'ятницю 12 травня у замку Любарта о 18:00. Уранці цього дня Луцьк відвідають почесні гості – Свейн Арне Хансен (Норвегія), президент Європейської федераціії легкої атлетики, Сергій Бубка - віце-президент міжнародної федерації легкої атлетики, президент НОКУ.

Переглянути змагання наживо 13 травня із 14.00 можна буде на телеканалі Xsport та на Youtube-каналах Федерації легкої атлетики Волині та України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися