У Луцьку пам’ять майстрів карате вшанували турніром
Волинь

У Луцьку пам’ять майстрів карате вшанували турніром

12 травня 2017, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбувся турнір із контактного карате, присвячений пам’яті майстрів бойових мистецтв Володимира Горшкова, Володимира Степанюка та Сергія Трикоза.

Ініціатори змагань – ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» і Клуб спортивного карате «Волинь».

Символічно, що четверо учнів Сергія Трикоза, який досяг шостого дану із карате і більше 50 років присвятив спорту, у якості тренерів привели на цей турнір свої команди. Володимира Горшкова пам’ятають, як воїна-афганця і майстра бойових мистецтв, у якого був другий дан із карате. А після Володимира Степанюка – кандидата у майстри спорту з карате та кікбоксингу, теж залишилося чимало вихованців.

80 учасників, котрі представляють вісім спортивних клубів Луцька та один – Володимира-Волинського, виступали у двох програмах із поінт-карате (для початківців) та карате за правилами шотокан версії JKA. На татамі спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін-сіті» вийшли на бій хлопці та дівчата у різних вікових категоріях від з п’яти років до 18+, чимало з яких - вперше.

Найбільше перемог отримали представники команди тренера Валентина Бродовича – керівника Клубу спортивного карате «Волинь».

– Кращі із тих, хто виступив на турнірі, потраплять до збірної області, яка захищатиме честь Волині 20 травня у Львові на міжнародному турнірі (INTERNATIONAL LVIV UNION CUP), де передбачається участь 700 спортсменів, – розповів Валентин Бродович, та зауважив, що карате, як вид спорту в Україні прогресує.

Підтвердженням цьому є сенсаційний виступ на 52-му чемпіонаті Європи з карате в Туреччині, де українські каратисти добралися до 4-го місця у загальному заліку, обійшовши суперників із Франції, Хорватії, Азербайджану та Німеччини.

За словами організаторів, турнір стане щорічним, адже пам’ять про старших колег – це традиція спортивних клубів, де виховують підростаюче покоління каратистів.

Матеріально змагання підтримали  ПП «Скорпіон пульт», ТМ «Забіяка», ПП «Дмитрук», салон-магазин «Керамік +», агенція «Аполінарія».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися