У Луцьк приїхали керівники європейської легкої атлетики
Волинь

У Луцьк приїхали керівники європейської легкої атлетики

12 травня 2017, 19:01
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку побувала представницька делегація керівників Європейської федерації легкої атлетики на чолі з її президентом норвежцем Свейном Арне Хансеном. Супроводжували гостей також президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та керівник української федерації легкої атлетики Ігор Гоцул.

Усі спільно оглянули стадіон «Авангард», який у ці дні приймає міжнародну матчеву зустріч з легкої атлетики серед юніорів за участі команд України, Ізріїлю, Кіпру, Білорусі та Румунії.

Зокрема, пан Хансен відзначив, що задоволений побаченим.

– Нам не потрібні стадіони з величезними трибунами для глядачів, як, для прикладу, у футболі. Нам потрібні такі стадіони, як цей у Луцьку, де можна добре проводити змагання і де живе масовий спорт, – заявив президент Європейської федерації легкої атлетики.

Разом із колегами він зробив коло по бігових доріжках «Авангарду» й у приватних розмовах з виконувачем обов’язків міського голови Ігорем Поліщуком головним чином цікавився готельною інфраструктурою міста. Адже Луцьк уже збирається подати заявку на проведення кубка Європи з легкоатлетичних багатоборств. Тож пан Хансен цікавився, чи зможе місто з належним сервісом розмістити 600-700 осіб. Сергій Бубка також наголосив, що Луцьку слід попрацювати над збільшенням кількості готельних номерів, які б відповідали європейським вимогам . Зі свого боку Ігор Поліщук пообіцяв, що міськрада фінансово підтримуватиме розвиток легкої атлетики у місті й чекає у відповідь підтримки національної та європейської федерації щодо залучення змагань у Луцьк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися