«Волинь» у розібраному стані традиційно мінімально поступилася
Волинь

«Волинь» у розібраному стані традиційно мінімально поступилася

13 травня 2017, 09:23
0
0
Сподобалось?
0

У день домашнього матчу зі «Сталлю» футболісти і тренери «Волині» отримали звістку про зняття з клубу шести очок. У «хрестоносців» лишилося всього 7 пунктів, а це означає, що втрачені навіть теоретичні шанси уникнути пониження у класі. Що тут і казати – гіршої установки на гру не придумаєш.

«Волинь» - «Сталь» - 0:1

Гол: 0:1 – Дебелко (18).

«Волинь»: 42, Неділько, 47. Романюк, 18. Логінов, 24. Горопевшек, 22. Шаповал, 26. Р. Никитюк, 65. Тетеренко (20. Задерецький, 87), 9. Мемешев (76. Ляшенко, 21), 7. Герасимюк – к, 99. Діденко (48. Чепелюк, 60), 38. Петров.

«Сталь»: 12. Бандура, 20. Пашаєв, 4. Кравченко, 13. Стаменковіч, 15. Шабанов (32. Іщенко, 72), 2. Леандро, 91. Карасюк, 6. Каленчук – к, 39. Васін, 9. Е. Малакян (10. Деул, 63), 93. Дебелко (16. Карікарі, 39).

Вилучення: Логінов (44 – друге попередження).

Матч, м’яко кажучи, був не дуже видовищним. Особливо «веселим» був перший тайм. За 45 хвилин основного часу і 3 хвилини компенсованого команди на двох зробили аж три удари, при цьому лише по одному разу поцілили у ворота. Правда для «Сталі» єдиний удар у площину виявився гольовим. Нехитру комбінацію гостей завершив Дебелко. Ще шанс відзначитися у «сталеварів» мав Васін, але пробив поруч зі стійкою. «Волинь» же увесь переший тайм була у пошуках мотивації. На жаль, наприкінці 45-хвилинки лучани ще й лишилися у меншості – отримавши другу жовту картку поле залишив Логінов.

Футбол без моментів перекочував і у другий тайм й тривав десь до 70 хвилини. Потім обидві команди ніби вибухнули, й підсумок матчу міг стати значно результативнішим. Порушили спокій гості, які протягом всієї гри виглядали активнішими. Щойно вийшовши на заміну легіонер «Сталі» Деул вдало зіграв на перехопленні у центрі поля і потягнув м’яча до воріт Неділька, паралельним курсом мчав його партнер Карікарі, який дещо випереджав події, залізши в офсайд. Натомість ззаду дует «сталеварів» наздоганяв лучанин Шаповал. Маючи метрів з 10 відставання молодий футболіст «Волині» таки дістав Деула й у філігранному підкаті вибив у нього м’яч з-під ніг на вході у штрафний майданчик. Буквально одразу гості створили ще один момент, але тепер «Волинь» спас Неділько, який парирував класний удар Васіна. Після такого прочухана нарешті стрепенулися й «хрестоносці». Спершу невдалу пристрілку по воротах гостей провів Петров, а от Шаповал міг зрівняти рахунок. Після його удару, м’яч зовсім трохи розминувся зі стійкою. Ще через дві хвилини лучани створили свій найкращий момент. Після обрізки «сталеварів» троє футболістів «Волині» вийшли на двох оборонців гостей, Петров сам затягнув з ударом, але вдало асистував Герасимюка, й капітан луцької команди з метрів 15 потужно пробив у дальній кут. У відчайдушному підкаті ворота врятував капітан «Сталі» Каленчук, підстрахувавши голкіпера. Та, все ж, останнє слово було за гостями. Неділько завадив Леандро збільшити перевагу «Сталі» у матчі, кінчиками пальців діставши м’яч із дальнього кута, а Карікарі й сам «пробачив» «Волинь», бо інакше охарактеризувати його неточний удар по порожніх воротах з двох метрів не можна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися