На Волині втопився маленький хлопчик
Волинь

На Волині втопився маленький хлопчик

13 травня 2017, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

У селі Стара Лішня Іваничівського райозжну в приватній водоймі втопився хлопчик з благополучної сім’ї, якому виповнилося два з половиною роки. Нещасний випадок трапився 10 травня в обідню пору.

Журналісти інтернет-видання «БУГ» взяли коментар у головного поліцейського Іваничівського району Ігоря Дорохольського щодо обставин інциденту:

«На якихось десять хвилин дитина залишилася без нагляду дорослих. Сусіди цих людей міняли огорожу на обійсті. Залили стовпчики, вочевидь, чекали, що цемент висохне, щоб продовжити роботи. А на подвір’ї у них є ставок, тобто на цей момент був вільний доступ до водойми. Хлопчик перейшов через дорогу, пройшов через подвір’я, зайшов за хлів і потрапив до води. Ставок неглибокий, 70 сантиметрів, але для дитини така глибина була фатальною.

Обоє батьків перебували на той час вдома. Мама була в будинку, а тато відійшов на город.

Коли побачили, що дитинки немає, кинулися її шукати. Знайшли в ставку, дістали з води і робили все можливе, щоб врятувати – вживали реанімаційних заходів, робили штучне дихання. Хлопчик був ще живим.

Не стали чекати швидку, самі забрали дитинку машиною в лікарню. Їхали дуже швидко, 200 кілометрів на годину, але хлопчика врятувати не вдалося. Він помер по дорозі в Нововолинську ЦМЛ.

Ми опитали тільки батька, маму не змогли – жінка перебуває у дуже важкому стресовому стані».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися