У Луцьку стріляли по авто, яке намагалося збити поліцейського
Волинь

У Луцьку стріляли по авто, яке намагалося збити поліцейського

15 травня 2017, 08:03
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ночі екіпаж патрульних у Луцьку помітив автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації, який рухався без увімкнених фар. На вимогу зупинитись водій не відреагував і намагався втекти.

Як зазначають у патрульні поліції Луцька, протягом кількох десятків хвилин утікач проїхав усіма центральними вулицями: Волі, Глушець, Паркова, Винниченка, Бандери, Коперника, Заньковецької.

На перехресті вулиць Карпенка-Карого-Заньковецької для «BMW» перегородили дорогу службовим авто патрульних. Водій не зупинявся і продовжив рух прямо на одного з полісменів, тож правоохоронець кілька разів вистрілив у переднє ліве колесо машини і відстрибнув убік. Вже після цього «BMW» оминула перешкоду, здійснивши маневр тротуаром, і помчала далі. Зупинили утікача на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Рівненської, під мостом. Двоє осіб, які знаходились всередині, не мали документів. У 33-річного водія були явні ознаки сп’яніння, проте проходити перевірку на вміст алкоголю у крові він відмовився. Пізніше встановили, що чоловік уже позбавлений права керування. Цього разу він отримав 4 адмінматеріали, у тому числі за невиконання вимог правоохоронців про зупинку та за керування в стані сп’яніння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися