«Волинь» резервним складом і без Кварцяного поступилася «Карпатам»
Волинь

«Волинь» резервним складом і без Кварцяного поступилася «Карпатам»

27 травня 2017, 19:24
0
0
Сподобалось?
0

Оскільки «королева спорту» легка атлетика потіснила з луцького «Авангарду» «короля спорту» футбол, «Волинь» поїхала грати останній домашній матч сезону до Львова. Номінально цей матч мав би бути дуже принциповим, все-таки західноукраїнське дербі, проте все це лише номінально.

«Волинь» – «Карпати» – 0:1

Гол: 0:1 – Гуцуляк (38).

«Волинь»: 73. Марчук, 47. Романюк, 67. Мелінишин, 80. Марушка, 26. Р. Никитюк – к (58. Тракало, 68), 48. Чепелюк, 65. Тетеренко, 22. Шаповал, 76. Ляшенко, 54. Трикош (25. А. Никитюк, 46), 78. Дмитренко (61. Баб'як).

«Карпати»: 66. Боровик, 34. Дитятьєв, 5. Нестеров, 70. Лобай (11. Чачуа, 24), 94. Мірошніченко, 22. Матвієнко, 88. Вербний, 27. Голодюк, 16. Худоб'як – к, 9. Гуцуляк (47. Грисьо, 75), 7. Ксьонз (73. Завійський, 90+2).

На гру знову не поїхав головний тернер команди Віталій Кварцяний, а Володимир Дикий привіз до Львова резервний склад. З 18 футболістів був лише один ветеран команди - воротар Віталій Неділько, та й той лишився на лаві запасних. На поле ж зі старту вийшли Романюк, Роман Никитюк та Шваповал, яких так-сяк можна віднести до основних гравців клубу.

Більш-менш на рівних молода луцька команда грала у першому таймі. Хоча браку у передачах та тактичних діях було багато, проте це вдавалося перекривати старанням. Моментів поблизу обох воріт практично не виникало. «Волинь» вела вперту боротьбу у центрі поля і навіть намагалася більше триматися на половині поля суперника. Це вилилося у перевагу лучан за кількістю поданих кутових. Львів'яни ж створили один єдиний момент на дві команди за перші 45 хвилин, який приніс їм перемогу у матчі. Худоб'як у штрафному майданчику лучана у боротьбі із захисником виконав удар-пас в напрямку дальнього кута воріт. Оборонець «Волині» Шаповал думав, що епізод уже відіграно, адже м'яч не влучав у ціль, а викочувався за лінію, проте нападник карпатівців Гуцуляк дограв до кінця, вискочив з-за спини і переправив «круглого» у сітку.

«Фішкою» першого тайму став не якісний футбол, а сумнівний перфоманс від ультрас «Карпат». П'яний уболівальник львівської команди перескочив захисну огорожу, щоб вибігти на поле. Але через сильне алкогольне сп'яніння спромігся тільки виповзти. Коли персонал стадіону та стюарди звели чолов'ягу на ноги, їм раптово вирішив допомогти ще один фанат «Карпат». Цей теж був п'яний, але у легшому стані. Намагаючись забрати колегу, він не розрахував сили, й борцівським прийомом практично «вирубав» товариша.  Зрештою бідолагу за захисну огорожу таки витягла ватага стюардів.

Другий тайм був більш футбольним, правда, у футбол, в основному, грали «Карпати». Тепер моментів уже не бракувало. Марчук тричі вигравав дуелі один в один у гравців львівської команди: Худоб'яка, Чачуа та Мірошніченка. Також голкіпер «Волині» не дав Романюку забити автогол. А ще Чачуа та Гуцуляк не реалізували свої моменти. «Волинь» реальних нагод для взяття воріт Боровика так і не створила.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися