Прокуратура Волині повернула державі 260 га лісів
Волинь

Прокуратура Волині повернула державі 260 га лісів

30 травня 2017, 18:21
0
0
Сподобалось?
0

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації та Володимир-Волинської районної державної адміністрації до одного із фермерських господарств щодо розірвання договору на оренду та повернення державі земельної ділянки із земель лісового масиву, що знаходиться на території Лудинської сільської ради, площею майже 260 га й вартістю понад 20 мільйонів гривень.

Господарство, користуючись ділянкою з березня 2006 року, не виконувало встановлений законодавством обов’язок охороняти ліс від незаконних рубок та інших пошкоджень і забезпечувати раціональне використання лісових ресурсів без заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу, чим грубо порушувало умови договору оренди землі та норми чинного законодавства. Один із посадовців господарства був притягнутий до кримінальної відповідальності за незаконну рубку та підробку лісорубного квитка.
Господарський суд Волинської області, оцінивши аргументи прокурорів, постановив рішення про розірвання договору оренди землі та повернення ділянки державі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися