Волинянка завдяки ПриватБанку одержуватиме подвійну пенсію
Волинь

Волинянка завдяки ПриватБанку одержуватиме подвійну пенсію

31 травня 2017, 09:59
0
0
Сподобалось?
0

Жительці селища Луків Турійського району усміхнулася удача – Валентина Панасюк одержуватиме подвійну пенсію: одну від держави, а другу – від ПриватБанку. З нагоди ювілею – 25-річчя фінансової установи для українських пенсіонерів організували цю чудову акцію. З березня до кінця квітня клієнти, які отримують пенсійні виплати через ПриватБанк, могли брати участь у розіграші «другої» пенсії. Для участі достатньо було лишень зареєструватись. https://promos.privatbank.ua/…/druga-pensiya-vid-pryvatbanku

Одним із 25-ти щасливих переможців є волинянка Валентина Панасюк. Усіх щасливчиків обрано за допомогою системи випадковостей серед всіх учасників акції. Протягом трьох місяців вони отримуватимуть виплату «другої» пенсії, що дорівнюватиме сумі пенсійного зарахування на їхні картки в місяці виграшу.

38 років безперервного стажу має пані Валентина. За фахом бухгалтер, освіту здобувала у Львові. Все життя працювала в рідному Лукові головним бухгалтером інспекції держстрахування та згодом комірником на залізничній станції. Щомісяця жінка отримує від держави 1854 гривні, а тепер на картку нарахують дві пенсії в розмірі 3708 гривень.
«Уперше в житті, – зізнається переможець акції «Друга пенсія від ПриватБанку» Валентина Володимирівна, – виграла та радості нема меж. Три роки тому вийшла на пенсію і користуюся багатьма послугами ПриватБанку, та найбільше оцінила зручність користування пенсійною карткою. Гроші надійшли, повідомлення одержала і в зручний час можу зняти кошти у банкоматі або розрахуватися за продукти в місцевому магазині. Не треба носити готівки з собою».

Так, пенсіонерка сама планує своє життя та відпочинок і не доводиться день чи два сидіти в хаті та виглядати листоношу. А всі сусідки пані Валентини на невеличкій вуличці у Лукові щомісяця живуть в очікуванні працівниці пошти.

«Про акцію довідалася завдяки інтернет-банкінгу Приват24, коли поповнювала собі мобільний телефон. Та й вирішила взяти участь. А чому б і ні? Коли довідалась від представника ПриватБанку Галини Борисівни про перемогу, то зраділа й одразу синові та доньці зателефонувала», – розповідає пані Валентина.

Також кредитна картка – гарний продукт, за словами пенсіонерки, бо в житті бувають різні ситуації, коли треба й більше грошей і щось купити, а кредитка завжди виручить, бо під рукою. Гроші можна зняти та й одразу, не зволікаючи повернути, бо умови вигідні.

«Ми вже більше 10 років організовуємо для волинських пенсіонерів чудові акції. Дбаємо, щоб їм було не лише зручно користуватися нашими картками, а й вигідно. Загалом, 3 мільйони 100 тисяч українців мають пенсійну картку в ПриватБанку. Її можна за лічені хвилини одержати безплатно в будь-якому відділенні нашого банку або навіть замовити з доставкою додому. Користування карткою теж безоплатне, – розповідає керівник напрямку соціальних програм ПриватБанку на Волині Галина Мужиловська. – Працівники банку щодня навчають усіх клієнтів-пенсіонерів користуватися і Приват24, і всіма мобільними додатками. Надають необхідну допомогу та консультації. В будь-який час доби вони можуть звернутися за допомогою, набравши безплатно з мобільних номерів номер 3700».

Нагадаємо, розіграш відбувся 24 квітня 2017 року. Переможців оголосили 27 квітня 2017 в прямому ефірі ранкової програми "Сніданок з 1+1", а також їхні імена відображено на цьому сайті. https://promos.privatbank.ua/…/druga-pensiya-vid-pryvatbanku

– Пенсіонери – найнадійніші клієнти нашого банку. І я радий, що Волинь має переможця цієї чудової акції. До речі, комунальні платежі, в сумі до 2000 гривень за місяць, пенсіонери нашого банку теж сплачують – безкоштовно. Незалежно чи це готівка чи картка! З карткою для виплат пенсії можна користуватися ще й такими пільгами: надання виписки у відділенні ПриватБанку – безплатно, зняття готівки в усіх банкоматах на території України – безплатно, нарахування пенсії та грошової допомоги з Пенсійного фонду – без комісії. В день отримання пенсії надходить SMS. Безплатно можна підключити SMS -інформування про всі інші операції: поповнення або видатки. А ще пенсіонери можуть контролювати гроші та керувати ними на картці для виплат пенсії через Інтернет, не відвідуючи банк, – розповідає директор ПриватБанку на Волині Юрій Войтенко.

Сертифікат переможниці акції «Друга пенсія від ПриватБанку» Валентині Панасюк 29 травня в урочистій атмосфері вручив директор ПриватБанку на Волині Юрій Войтенко. Нагадаємо, що в цій акції взяло участь близько 60 тисяч українців.

Довідка: ПриватБанк обслуговує пенсіонерів із 2000 року та завжди залишається лідером серед комерційних банків за кількістю клієнтів – пенсіонерів. Для пенсіонерів діють цікаві акції. Торік у жовтні 3-мільйонного клієнта пенсійної програми - киянина керівництво заохотило чудовим подарунком – він їздив із дружиною на романтичний weekend у Рим. Йому вручили відповідний сертифікат. Згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Загальна кількість пенсіонерів в Україні становить близько 13 млн. Щодо Волині – щороку зростає відсоток тих, хто опановує фінансову грамотність, щоб полегшити собі життя, зекономити гроші та час. На Волині за 20 років 70% пенсіонерів серед усіх банківських установ довірили виплату своєї пенсії саме ПриватБанку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися