У наступному сезоні «Верес» гратиме у Луцьку, у прем’єр-лізі та ще й під керівництвом Кварцяного
Волинь

У наступному сезоні «Верес» гратиме у Луцьку, у прем’єр-лізі та ще й під керівництвом Кварцяного

1 червня 2017, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

Рівненський «Верес», попри програш у спортивному компоненті, випередив чернігівську «Десну» боротьбі за другу путівку до прем’єр-ліги українського футболу. За спортивним принципом, які посіли друге місце у першій лізі, випередили конкурентів з Рівного на 6 очок. Проте «Десні» відмовили в атестаті на участь у прем'єр-лізі, у той час як «Верес» після першої відмови зумів виграти апеляцію.

Про це пише «Sport Arena».

«Верес домігся успіху завдяки тому, що надав безліч гарантій з приводу виправлення недоліків, по реконструкції стадіону, а ще були надані гарантійні листи від мера і місцевої влади.

Але найбільш несподівана інформація від «Sport Arena», полягає у тому, що найімовірніше новим головним тренером «Вереса» стане Віталій Кварцяний. Разом з ним до нового клубу, нібито, підуть і найкращі гравці «Волині». Також передбачається, що «Верес» гратиме домашні матчі на луцькому «Авангарді», доки у Рівному реконструюватимуть власний стадіон.

Інформація, про те, що «Верес» таки потіснить «Десну» була й раніше. Оскільки до фінансування рівненської команди мав долучитися ще один потужний інвестор із іноземним корінням. Правда, початково планувалося, що домашнім стадіоном рівнян буде «Арена Львів».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися