У Луцьку горів покинутий елеватор
Волинь

У Луцьку горів покинутий елеватор

4 червня 2017, 09:34
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 2 червня виникла пожежа на покинутому Луцькому комбінаті хлібопродуктів №1, який розташований на вулиці Привокзальній. Вогонь пожежні швидко приборкали вогонь. Основна версія виникнення пожежі – підпал, адже територія давно не підключена до електромережі.

КХП №1 у Луцьку не функціонує уже понад 10 років. Він займає чималу територію між вулицею Привокзальною та Привокзальною площею. Приміщення на території зберігалися у терпимому стані ще років з п’ять тому, доки мародери не розібрали на брухт металеву огорожу колишнього підприємства зі сторони покинутої військової частини авіаторів. Після цього почалося розкрадання всього, що модна було продати або спалити. Нині ж територія КХП №1 перетворилася на своєрідну зелену зону. Оскільки там чимало закутків та скритних місць, покинутий елеватор облюбували підлітки. Також мешканці прилеглих вулиць влаштовують тут пікніки, вигулюють собак. На території можна знайти чимало місць від вогнищ.

Ходять чутки, що територію спеціально доводять до такого стану, аби легше прибрати її до рук і пустити під житлову забудову. Тому місцеві підозрюють, що хтось спеціально намагався підпалити елеватор, аби прискорити процес.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися