Екстрадували викридача півторарічної дитини у Володимирі-Волинському
Волинь

Екстрадували викридача півторарічної дитини у Володимирі-Волинському

12 червня 2017, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

Викрадення дитини сталося 17 травня 2015 року у Володимирі-Волинському. Двоє чоловіків напали на бабусю, яка гуляла з онуком, і відібрали у неї півторарічного хлопчика. На жаль, матір дитини не одразу повідомила у міліцію про викрадення, бо також мала за собою вину. Тож викрадачі змогли утекти і залиши межі України. Дитину ж передали біологічному батькові – громадянинові тунісу, який мешкає у Люксембурзі. Особи викрадачів встановили, їх оголосили у міжнародний розшук. І ось днями із Таїланду в Україну екстрадували одного з них – 37-річного жителя Києва, Зловмисника доставили до Луцького відділу поліції та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

Керівник волинської поліції Петро Шпига повідомив, що затриманий є колишнім правоохоронцем. «Дістати» його закордоном вдалося допомогою Укрбюро «Інтреполу».

Нагадаємо, мешканка Володимира-Волинського, навчаючись у Києві, познайомилася з громадянином Тунісу – майбутнім батьком викраденого хлопчика. Пізніше виїхала жити з ним на його батьківщину. Там вони жили у громадянському шлюбі, там же у них у січні 2014 року й народився хлопчик. Проте стосунки в українки з тунісцем не складалися. Вона змушена була повернутися додому, дитину їй не віддали. Хлопчик до початку 2015 року мешкав у Люксембурзі у родині сестри батька. Але у січні 2015 року волинянка несподівано привезла дитину на Волинь. Вивозила дитину з Люксембурга вона незаконно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися