Волинь прийняла один з етапів широкомасштабних військових навчань
Волинь

Волинь прийняла один з етапів широкомасштабних військових навчань

14 червня 2017, 21:55
1
1
Сподобалось?
1

Сьогодні над Волинню цілий день сновигала військова авіація. Луцький аеродром прийняв кілька винищувачів МіГ-29, кілшька військово-транспортних літаків та пару багатоцільових вертольтів Мі-8. Ця техніка братиме участь в одному з етапів командно-штабних навчань з практичними діями військ під назвою «Блакитний тризуб-2017». Буде задіяно Поворський авіаційний полігон.

Навчання розпочалися сьогодні. Про це повідомили у Повітряних Силах Збройних Сил України.
До проведення навчань залучаються органи військового управління різних рівнів, а також всі роди авіації, підрозділи зенітно-ракетних та радіотехнічних військ.
«У ході навчання офіцери органів військового управління удосконалять навички із здійснення ефективного планування на застосування сил у ході відбиття ударів засобів повітряного нападу противника та завдання авіаційних ударів по об’єктах чи угрупованнях військ у відповідь. Під час практичної фази навчань будуть відпрацьовані практичні дії, зокрема, із виконанням на авіаційних полігонах льотно-тактичних завдань з бойовою стрільбою та практичним бомбометанням, здійснення маршу та переміщення у нові райони бойового призначення підрозділів протиповітряної оборони, прикриття від ударів з повітря важливих об’єктів та угруповань військ, практичного десантування військ та вантажів парашутним способом у визначених планом навчань районах, до яких залучатимуться підрозділи Високомобільних десантних військ Збройних Сил України», - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим до 16 червня на території авіаційного полігону «Повурськ» Ковельського району бойова авіація здійснюватиме бомбометання, пуски ракет. Тут відбуватиметься десантування, бойової стрільби з різних видів озброєння та військової техніки. У відповідності до Настанови полігонної служби Повітряних Сил Збройних Сил України вхід та в’їзд на територію полігону категорично заборонені.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • анонім
    анонім

    А автора фото вказати не бажаєте?

    16 червня 2017, 16:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися