Луцькі ковбасники будують власні очисні, щоб зняти з себе звинувачення за сморід у місті
Волинь

Луцькі ковбасники будують власні очисні, щоб зняти з себе звинувачення за сморід у місті

16 червня 2017, 11:55
0
0
Сподобалось?
0

Депутати Луцької міської ради на засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту вкотре торкнулися питання пошуку джерел смороду на містом. Окреім депутатів на засіданні були присутні заступник міського голови Костянтин Петрочук, екологи, представники комунального підприємства «Луцькводоканал», а також власники найбільших м'ясопереробних підприємств міста – керівник ТМ «Дмитрук» Олег Дмитрук та директор ТзОВ «Забіяка» Олександр Хвещук. Із виробництвами останніх теж пов’язують неприємні запахи у Луцьку, адже одне із джерел смороду – завод із виробництва біоетанолу ТзОВ «БІО ПЕК» – зупинило свою діяльність із 21 травня, а ситуація практично не змінилася.

Олег Дмитрук розповів, що на його підприємстві постійно контролюють рівень виробничих стоків. Невдовзі планують запустити у роботу очисні споруди замкнутого типу, оскільки вивозити відпрацьовану рідину автотранспортом є економічно невигідно. Олександр Хвещук від себе додав, що очолюване ним підприємство має усі необхідні договори із КП «Луцькводоканал» на вивіз стоків. Окрім цього триває будівництво очисних споруд, які планують здати в експлуатацію вже у серпні.

Представники відділу екології та КП «Луцькводоканал» констатували, що відходи м'ясопереробних підприємств не є причиною смороду у місті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися