Обшуки в Устилузі — силовики кажуть, що вилучили «чорну касу» митниці
Волинь

Обшуки в Устилузі — силовики кажуть, що вилучили «чорну касу» митниці

17 червня 2017, 22:08
0
0
Сподобалось?
0

Управлінням захисту економіки у Волинській області спільно з прокуратурою Волинської області провели в Устилузі обшуки приміщень одного із суб'єктів підприємницької діяльності, а також за місцем проживання його керівника.

Як повідомляють силовики, вони виявили й вилучили «чорну касу» митниці – 90 тисяч доларів США та 290 тисяч гривень, документи, які засвідчують незаконне походження цих коштів, отриманих в результаті контрабандного переміщення транспорту і товарів, 11 тонн необлікованого спирту, лінію із несанкціонованого виробництва підакцизних товарів, значну кількість необлікованої деревини.

Водночас керівник Волинської митниці ДФС Віктор Крівіцький, заперечив звинувачення й назвав слідчі дії фарсом прокуратури.

«Обшук, про який йде мова, було проведено 16 червня у приміщенні одного із суб’єктів підприємницької діяльності та за місцем проживання його керівника. У ході обшуку виявлено та вилучено 90 тисяч доларів США та 290 тисяч гривень і названо ці кошти гучними словами «чорна каса митниці». Де зв'язок? Який стосунок до грошей комерційної структури може мати митниця? Зухвалі звинувачення на адресу Волинської митниці безпідставні і голослівні.
Уже проводилася n-на кількість обшуків безпосередньо на пунктах пропуску, під час яких жодного разу не було виявленого нічого, що мало б бодай якийсь натяк на злочин або компрометувало роботу волинських митників», - написав керівник волинських митників у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися