У Луцьку відзняли унікальну соціальну рекламу, яку транслюватимуть у кінотеатрах України
Волинь

У Луцьку відзняли унікальну соціальну рекламу, яку транслюватимуть у кінотеатрах України

19 червня 2017, 18:39
0
0
Сподобалось?
0

21 червня об 11.00 в кінокомплексі «Адреналін» відбудеться презентація соціальних роликів на тему безпеки дорожнього руху. У роликах ідеться про керування в стані алкогольного сп’яніння та негативні наслідки від цього. Лише за перші чотири місяці цього року в Україні в ДТП, що стались з вини нетверезих водіїв, травмувалось 389 осіб і 25 загинуло!

Ролики створені у співпраці Патрульної поліції Луцька, Соціальної ініціативи Андрія Покровського «МИ СВІДОМІ» та продакшн-студії «Правда PRO» (за підтримки КРЦ Адреналін Сіті).

Вперше поліція та громадськість відзняли повноцінні професійні роботи, які транслюватимуться в мережах кінотеатрів та на центральних каналах.

Опісля презентації відбудеться дискусія на тему «Керування у стані сп’яніння: шляхи вирішення проблеми», в якій візьмуть участь поліцейські, медики, представники влади, соціальних служб та всі охочі.

Також патрульні поліцейські проведуть майстер-клас для дітей на тему безпеки дорожнього руху на території культурно-розважального центру Адреналін Сіті.

https://www.youtube.com/watch?v=UaRcrzDzNAs&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися