На перспективну молодь ФК «Волинь» полюють клуби ближнього зарубіжжя
Волинь

На перспективну молодь ФК «Волинь» полюють клуби ближнього зарубіжжя

21 червня 2017, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

Нині, доки футбольний клуб з Луцька знаходиться у дещо підвішеному стані через невизначеність із наступним сезоном, клуби східної Європи не проти поповнитися перспективними вихованцями «Волині». Особливий інтерес до лучан проявляють у Словаччині. Зокрема, один з лідерів чемпіонату сусідньої країни не проти був залучити у свій склад форварда Сергія Петрова. Однак з невідомих причин перемовини не були успішними. На оглядини у словацький «Ружомберок» з’їздив півзахисник Владислав Шаповал. Молодий футболіст провів у складі команди кілька контрольних матчів за команду і сподобався тренерському штабу. Однак керівництво словацького та українського клубів не змогло домовитися про суму трансферу. Тож Владислав Шаповал поки що приєднається до тренувального табору «Волині», яка у Луцьку почала підготовку до нового сезону.

Найперспективніший гравець «Волині» Юрій Романюк, який може зіграти як в обороні, так і під нападниками, нині шукає щастя у мінському «Динамо».

А тим часом все реальнішою виглядає ситуація, за якої «Волинь» таки залишиться в елітному дивізіоні. Адже кам’янська «Сталь» наближається до зняття з чемпіонату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися