У Луцьку підприємство організувало підпільний пункт зливу нечистот
Волинь

У Луцьку підприємство організувало підпільний пункт зливу нечистот

29 червня 2017, 15:41
0
0
Сподобалось?
0

Вчора працівники Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради завітали на територію підприємства «Лада 2000», що на вулиці Тарасова у районі Львівської. Муніципали відпрацьовували звернення мешканців зазначеної вулиці про постійне курсування підозрілих вантажівок на територію підприємства та нестерпний сморід після цього на прилеглих територіях. Фактично приватний підприємець організував на своїй території несанкціонований прийом нечистот з машин, які відкачують фекалії з вигрібних ям у приватному секторі.

Як зазначається у повідомленні Департаменту муніципальної поліції Луцька, мешканці прилеглих будинків підтвердили, що дане підприємство систематично займається такими справами. Окрім того люди постійно звертались до керівника, а у відповідь отримували лише брутальну лайку.

На гарячому муніципали упіймали авто підприємця Прадун П.П. При цьому працівники муніципальної поліції також отримали добрячу порцію матюків та погроз від власника і робітників підприємства, де зливалися нечистоти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися