Вихованець ФК «Волинь» зробив «дубль» у Лізі Європи
Волинь

Вихованець ФК «Волинь» зробив «дубль» у Лізі Європи

30 червня 2017, 18:57
0
0
Сподобалось?
0

Вчора відбулися матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. В одному з них єрусалимський «Бейтар» приймав будапештський «Вашаш». У складі угорської команди виступає добре відомий вболівальникам форвард Євген Павлов. Він відзначився у матчі «дублем». Обидва його голи вдалися справжніми красенями.

А от команда Павлова, ведучи у рахунку 3:1, у підсумку поступилася 3:4.

Євген Павлов – вихованець луцької «Волині», у якій, свого часу, виступав та працював тренером батько Степан Павлов. 2014 рік застав Євгена Павлова у Криму у ФК «Севастополь», тут він прийняв російське громадянство, але залишив окупований півострів і спробував працевлаштуватися у чемпіонаті Росії. У 2015 році перебрався до Сербії, а потім перейшов до «Вашаша». Попри громадянство Росії Євген виступає як українець.

«Самі розумієте, якщо людина сьогодні хоче нормально жити в Криму і щось робити, їй необхідний російський паспорт. Хоча для мене це було формальністю. Повірте, неможливо відмовитися від своєї Батьківщини і від того, коли перед матчем збірної України ти співаєш її гімн з рукою на серці! У підсумку я все одно вважався легіонером в ФНЛ, і в Сербії заявлений як українець. І міняти нічого не збираюсь», – прокоментував він свій вчинок в одному з інтерв’ю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися