У «Ягодині» затримали «рішал», які «регулювали» чергу
Волинь

У «Ягодині» затримали «рішал», які «регулювали» чергу

2 липня 2017, 19:31
0
0
Сподобалось?
0

Підрозділ внутрішньої безпеки Держприкордонслужби України спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України у Волинській області та військовою прокуратурою Луцького гарнізону викрили групу осіб, які продавали місця у черзі перед пунктом пропуску «Ягодин-авто». Послуги «рішал» вартували 400-1000 гривень. У свою діяльність зловмисники намагалися залучити співробітників Луцького прикордонного загону.

За добу здирники могли організовувати позачерговий пропуск до 40 транспортних засобів. 1 липня 2017 року правоохоронці затримали одного з «рішал» під час одержання 900 гривень за пропуск авто поза чергою. Чоловік у подальшому мав намір схилити військовослужбовців до службових зловживань за частину отриманої ним матеріальної вигоди.

Під час обшуків за місцем проживання учасників протиправної схеми правоохоронці вилучили списки номерів автомобілів, пропущених позачергово, нотатки щодо отриманих коштів та їх подальшого розподілу, також вилучено значні суми грошей у національній та іноземних валютах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися