Віталій Кварцяний може стати спортивним директором «Вереса»?
Волинь

Віталій Кварцяний може стати спортивним директором «Вереса»?

3 липня 2017, 11:32
0
0
Сподобалось?
0

Перемовини з Віталієм Кварцяним щодо переходу у рівненський «Верес» на одну з керівних посад ще не завершені. Про це заявив президент рівненського клубу Олексій Хахльов в інтерв’ю виданню «Sport Arena».

– Ми на зв’язку із Віталієм Володимировичем, як колеги. Розглядали його, і продовжуємо спілкуватися у форматі функціонування футбольного господарства у форматі велика футбольна Волинь. На жаль, можливість таких перемовин з’явилася, коли «Волинь» перестала бути членом УПЛ і буде грати в Першій лізі. У Волинській області створені класні умови для функціонування футбольного клубу, там хороша інфраструктура, є багато фанатів і вболівальників, які люблять футбол. Сьогоднішній життєвий «онлайн» уможливив діалог про певне символічне об’єднання. Він ще не закінчений, просто наразився на певні питання, які варто вирішити в процесі діалогу, – зазначив Хахльов.

За його словами, Кварцяний розглядався як головний тренер «Вереса». Нині ж діалог триває, і Віталія Володимировича бачать на позиції спортивного директора, який буде курувати основну команду, займатися U-19 та U-21.

Ми були б раді бачити такого фахівця в своїй команді. Досвід Кварцяного був би дуже корисний у «Вересі», - додав Хахльов.

Головною мотивацією для Кварцяного щодо переходу у «Верес» могли б бути завдання, які ставить перед собою рівненський клуб, вважає його президент. «Верес» за два сезони хоче пробитися у єврокубки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися