Повісився солдат, а через два дні — його дівчина
Волинь

Повісився солдат, а через два дні — його дівчина

6 липня 2017, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

Страшна трагедія шокувала одне з сіл Володимир-Волинського району. З різницею у кілька днів повісилися двоє закоханих. Першим вчинив самогубство без будь-яких відомих причин на те 20-річний солдат-контрактник з 14-ї бригади. А через два дні на такий же крок зважилася його 17-річна дівчина, не переживши втрати любові.

У сім’ї хлопця чекають поповнення

29 червня вранці до відділення Володимир-Волинської поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл знайшли повішеним парубка. Його тіло побачила сусідка. Поспішаючи зранку на город, жінка стала свідком страшної картини: хлопець стояв на колінах без ознак життя. Спершу подумала, що йому зле, та коли наблизилася, зрозуміла, що він неживий.

Загиблий служив у 14-й бригаді. У родині, крім нього, ще троє дітей, сім’я очікує на чергове поповнення. У вільний від служби час хлопець охоче допомагав удома батькам. Як і в кожному селі, роботи вистачало, тож із вітчимом поле обробляли, по господарству порядок наводили. Подейкують, що зустрічався з дівчиною із цього ж села. Вона тільки-но закінчила школу. Кажуть, ніби тієї фатальної ночі зателефонував їй і попросив при­йти, але її не пустила мати, бо було пізно. Якби ж знала, чим усе закінчиться...

«Мамо, поховай мене у випускній сукні біля коханого»

Наступного дня страшна звістка облетіла все село. Над тілом сина голосила ненька, припадала, обійнявши його, кохана. І хоча люди говорили про прощальну записку, яку залишив по собі загиблий, утім, як з’ясувалось, її не було. Що стало причиною фатального вчинку хлопця – наразі невідомо.

А вже через два дні страшне горе увірвалось у будинок родини дівчини – померла її бабуся. І коли сім’я почала готуватися до похорону, на подвір’ї знайшли повішеною онуку. Не бажаючи миритися зі смертю коханого, та вкоротила собі віку, залишивши прощальний лист: «Я йду до коханого… Мамо, я тебе дуже люблю, але без нього жити не можу. Поховай мене у випускній сукні біля нього…». Кажуть, дівчина збиралася вступати до одного з вишів і мріяла про військову кар’єру. Однак не судилося.

Жанна БІЛОЦЬКА, Волинська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися