Сесія поновила Юлію Вусенко на посаді секретаря міської ради і одразу звільнила
Волинь

Сесія поновила Юлію Вусенко на посаді секретаря міської ради і одразу звільнила

6 липня 2017, 17:33
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відбулася позачергова 27-а сесія Луцької міської ради. Незаконно звільнена з посади секретаря депутат Юлія Вусенко принесла у міську раду постанову Львівського апеляційного адміністративного суду, яким її необхідно поновити на попередньому місці. Головуючий на засіданні Григорій Пустовіт, який перейняв крісло секретаря міської ради від Ігоря Поліщука, після консультації з юристами закликав депутатів виконати рішення Феміди. Тож Юлію Вусенко поновили на посаді. Але тим же рішенням і звільнили знову, цього разу з 6 липня. Голосування за цей проект було таємним.

«На відео видно, як ознайомився із рішенням суду Пустовіт Г. О., який діалог у нього не з «покірними» представниками коаліції.
Сказав – прийде, офіційно – вивчимо...
Не пройшло і 30 хв., як «вивчили і вирішили», що пора звільнити. Але кого?! На роботу мене ніхто не допустив, запис у трудовій книжці – відсутній. Трудова книжка у мене на руках. Рішення суду – не виконано... Кого звільнили?!», – прокоментувала ситуацію у «Фейсбук» Юлія Вусенко.

Також на позачерговій 27-ї сесії Луцької міської ради депутати прийняли звернення до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови та визначення строку їх проведення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися