Ще один фатальний стрибок з катамарана на волинських озерах
Волинь

Ще один фатальний стрибок з катамарана на волинських озерах

11 липня 2017, 18:20
1
0
Сподобалось?
0

10 липня в озері Пісочне Старовижівського району під час купання втопився 22-річний мешканець Рожищенського району. Чоловік пірнав у воду з катамарана, один зі стрибків виявився фатальним. Тіло загиблого підійняли з дна водойми працівники групи водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, що 9 липня в озері Світязь втопився 21-річний житель Радехова, який відпочивав із друзями і також невдало пірнув з катамарана.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Ульяна
    Ульяна

    Шановна редакція! Як можна так працювати?! Від вашої брехні і халатного відношення до фактів вже верне. Пишите не перевірені речі, до того ж самі собі перечите. У статті за 8 липня "На Світязі біля турбази втопився чоловік" написана правда. Група п"яних молодиків 8.07 пішла купатись НОГАМИ З БЕРЕГА (не з катамарана) , один з них втопився. У цій статті (за 11.07) пишите, що молодик втопився З КАТАМАРАНА, та вже не 08.07, а 09.07. Катамаран де взявся? Суть не міняється, людину не повернеш в будь якому випадку. Але пишіть ПРАВДУ! А не колупаючись в носі, писаки. п.с. Була свідком цієї трагедії.

    17 липня 2017, 12:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися