Фото голу з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» Комзюка стартовий матч першої ліги програла, але не розчарувала

16 липня 2017, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

У першу лігу «Волинь» втупила повністю оновленою. У складі команди лишилися виключно її вихованці з юнацьких команд, де роль досвідченого «кістяка» виконують кілька гравців колишнього «дубля» – Юрій Романюк, Сергій Петров, Владислав Шаповал та Артем Дудік. Помолодшав і тренерський штаб, його замість Віталія Кварцяного очолив 46-річний Ярослав Комзюк.

«Десна» – «Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Картушов (32).

«Десна»: 25. Махновський, 45. Фаворов, 4. Мельник, 22. Братков, 27. Чорноморець (87. Скепський, 46), 14. Мостовий, 13. Коберідзе, 12. Картушов – к, 7. Чепурненко, 89. Волков (90. Коваленко, 79), 10. Філіппов (77. Галенков, 90).

«Волинь»: 1. А. Марчук, 15. Мелінишин (4. Чепелюк, 46), 27. Тракало, 11. Шаповал, 5. Тетеренко, 17. Дудік, 21. Марушка, 10. Ляшенко, 8. О. Марчук, 9. Романюк, 7. Петров – к.

Волею жеребу знекровлена луцька команда у першому ж турі зійшлася з «Десною», яка за підсумками минулого сезону здобула право виступати у прем’єр-лізі на футбольних полях, але була позбавлена його у кабінетах функціонерів. Чернігівський клуб зберіг усіх найкращих своїх футболістів і цього року, без сумніву, буде знову ставити перед собою завдання підвищитися у класі. Тому перед матчем з «Десною» були серйозні побоювання за «Волинь».

Але сам матч подарував волинським уболівальникам стриманий оптимізм. Попри поразку, «Волинь» виглядала ніяк не гірше за претендента на підвищення у класі. Стартовий відрізок гри пройшов за мінімальної позиційної переваги номінальних господарів поля (домашньою ареною чернігівців тимчасово є столична «Оболонь-Аренна»). Лише з середини тайму почали виникати небезпечні моменти. Підвищена активність чернігівців призвела до небезпечного штрафного у ворота «Волині». Його класним ударом реалізував Картушов. Пропущений гол спонукав лучан іти вперед, проте свої дивіденди на цьому мала «Десна». Філіппов під час швидкої контратаки вийшов на побачення з Марчуком, поклав його на газон, але не поцілив у дальній кут, удар мостового на себе прийняла поперечина. Після добрячого стусана нарешті почала огризатися і «Волинь». Непогано пробивав Дудік, за фол проти Шаповала, котрий виходив на класну ударну позицію у штрафному майданчику, арбітр не наважився призначити 11-метровий.

Другий тайм швидше можна занести в актив юним «хрестоносцям». Моменти були в обох команд, але лучани більше та гостріше атакували. Нагоди відзначитися були у Романюка і Дудіка, а після удару Ляшенка м’яч влучив у стійку. Загалом нова «Волинь» справила непогане враження, головне, що у діях більшості гравців було помітне бажання.

Отож уже у наступному матчі, який підопічні Комзюка проводитимуть на рідному «Авнгарді» з командою «Балкани» з Одеської області, можна сподіватися на позитивний результат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися