Перемог без голів не буває – «Волинь» не змогла» виграти у новачка першої ліги
Волинь

Перемог без голів не буває – «Волинь» не змогла» виграти у новачка першої ліги

24 липня 2017, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

Перший домашній матч «Волині» був під загрозою зриву. За годину до початку зустрічі із дебютантом першої ліги – клубом «Балкани» з Одещини – над Луцьком почалася потужна гроза. З неба лило, як з відра, та ще й щедро посипало блискавицями. Нагода вщухла практично перед самісіньким початком матчу, але розпочати його не вдалося, бо гроза завдала шкоди мережі електропостачання на стадіоні. На щастя, проблему вдалося усунути, а за цей час поле «Авангарду», яке здавна славиться прекрасним дренажем, встигло пропустити надлишок води. Тож гра все-таки відбулася, і газон, хоча і був не ідеальним, але зберіг достатньо хороший стан для того, аби команди могли показати хороший футбол.

«Волинь» – «Балкани» – 0:0

«Волинь»: 1. А. Марчук, 5. Тетеренко, 3. Никитюк – к, 21. Марушка, 11. Шаповал, 4. Чепелюк (22. Могіль, 79), 17. Дудік (19. Бескоровайний, 73), 10. Ляшенко (24. Дмитренко, 86), 8. О. Марчук (23. Котюн, 60), 9. Романюк, 7. Петров – к.

«Балкани»: 1. Лободров, 2. Любчак, 17. Юречко, 23. Стасюк, 5. Опря, 9. Пархоменко, 99. Гаврилюк, 77. Паламарчук (25. Платунов, 77), 4. Урсуленко (21. Шаповаленко, 86), 8. Райчев – к (89. Ільницький, 75), 33. Златов (11. Кабанюк, 46).

Та гра була достатньо скромною за кількістю моментів. У дебюті матчу Дудік з шести метрів бив по воротах гостей і примудрився влучити у захисника. На відповідь «Балкани» награли під завісу тайму. Райчев серйозно потурбував дальнім ударом голкіпера «Волині».

По перерві футбол без моментів продовжився. За 35 хвилин можна згадати лишень вихід на ворота суперника Романюка. Однак Юрій прямолінійно пробив у голкіпера. Лише кінцівка матчу принесла помітне пожвавлення, бо «Волинь» пішла на фінальний штурм воріт «Балкан». Знову ж таки, забити з гри шансів практично не було, але дуже небезпечними у лучан виходили стандарти. Під час розіграшу одного із них м’яч влучив у поперечину воріт «Балкан». Потім на дальній удар наважився Романюк, і воротар кінчиками пальців витягнув «круглого» з-під поперечини. На цьому і все. Більше того, на 89-й хвилині «Волинь» могла втратити і нічию. Форвард гостей Кабанюк у контратаці добряче приклався до м’яча і цього разу поперечина уже врятувала ворота «Волині».

У підсумку матч так і завершився «сухою» нічиєю. У першу лігу з «Волинню» з вищого дивізіону перекочувала й головна проблема команди – відсутність якісних гравців завершального плану. Ось уже після двох турів чемпіонату у лучан «бублик» у графі «забиті голи».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися