У Луцьку спалили готельно-ресторанний комплекс
Волинь

У Луцьку спалили готельно-ресторанний комплекс

24 липня 2017, 16:09
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні по другій голині ночі одразу у кількох місцях загорівся готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori», що на вулиці Кравчука у Луцьку.

Як повідомляють у ГУ ДСНС у Волинській області, для ліквідації пожежі було направлено рятувальників найближче розташованого підрозділу – частини спеціальної пожежної техніки. По прибуттю з’ясувалося, що у ресторані пожежа охопила приміщення першого поверху, а у поруч розташованому готельному комплексі у декількох осередках горить покрівля. Тому до місця події прибули ще й рятувальники 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Загалом на гасіння були задіяні сім одиниць пожежно-рятувальної техніки. З готельних номерів евакуювали 10 людей. На повну ліквідацію пожежі знадобилося понад годину часу. На щастя, ніхто не постраждав.

Багато фактів свідчать, що тут мав місце підпал. Спершу вогонь з’явився біля приміщення спорткомплексу «Олімпія» – тут хтось підпалив автомобільні шини, чим була відвернута увага охорони. А після того вогонь запалав у приміщенні ресторану на першому поверсі.

І спорткомплекс «Олімпія», і готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori» належать родині бізнесмена Ігоря Пащенка, який є помітним гравцем у медіа-команді «Континіуму». Пов’язані з ним інформаційні ресурси беруть активну участь у «війні» групи з волинським «Укропом» та його лідером Ігорем Палицею.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися