Поразка 0:3, незарахований гол і чотири вилучення – підсумок кубкового матчу для «Волині» (відео матчу)
Волинь

Поразка 0:3, незарахований гол і чотири вилучення – підсумок кубкового матчу для «Волині» (відео матчу)

27 липня 2017, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ФК «Волинь» на виїзді провів матч 1/32 фіналу Кубка України з з друголіговим ФК «Львів». Поєдинок складався з суцільного ланцюга невдач для лучан та носив скандальний характер.

ФК «Львів» – «Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Кисленко (41), 2:0 – Бухал (70), 3:0 – Кисленко (72).

Вилучення: Шаповал, Мелінишин, Петров, Кварцяний.

Розпочався матч з атак «хрестоносців», які були фаворитами протистояння, зважаючи на різницю команд у класі. Лучани впевнено утримували перевагу практично увесь перший тайм, але вкотре доводиться відзначати бідний атакувальний арсенал підопічних Ярослава Комзюка. Моменти створювалися важко. Один з них, як не парадоксально, заклав фундамент для поразки «Волині». На 38-й хвилині Шаповал, замикаючи подачу з флангу від Тетеренка, міг відкривати рахунок у матчі, але м’яч пройшов над самісінькою поперечиною. Владислав спересердя копнув стійку воріт, на що отримав словесне зауваження від арбітра киянина Олександра Солов’яна. Замість того, щоб заспокоїтись, Шаповал вступив з суддею у суперечку, забувши правила гарного тону, й побачив перед собою червону картку. Футболісти «Волині» буквально на мить розгубилися, але цього часу вистачило суперникам, щоб використати чисельну перевагу і забити після подачі кутового.

На другий тайм «хрестоносці» знову вийшли зібраними й продовжили шукати щастя у позиційних атаках. Лучани подали кілька серій кутових на ворота «левів», але практично завжди бракувало або останнього паса, або удару. Одним словом, катастрофи не було, аж до 70-ї хвилини, коли львів’яни заробили штрафний за метрів 30 від воріт «Волині». Бухал зробив високий навіс, голкіпер лучан Андрій Марчук вийшов задалеко від лінії і фактично пробіг повз м’яч, дотягнувшись до нього лише кінчиками пальців. «Круглий» від воротарських рукавичок залетів у сітку. Буквально одразу після цього «леви» потроїли переваги, «дубль» оформив автор першого голу Кисленко.

Наприкінці матчу відбувся скандальний епізод, який ще належить розібрати компетентним футбольним органам. Між футболістами обох команд спалахнув конфлікт. До бійки не дійшло, але після штовханини арбітр вирішив вилучити гравця «Волині» Мелінишина. Після цього епіцентр подій перемістився до протилежного краю поля, де знаходилася лава запасних «хрестоносців». Тут усі активно висловлювали невдоволення суддівськм рішенням, а Олександр Солов’ян знову почав махати червоною карткою. Спершу вилучений був уже замінений Петров, а потім слідом за ним пішов і один з трненерів ФК «Волинь» – Дмитро Кварцяний, котрий, схоже, хотів уже по-чоловічому поговорити із суддівською бригадою. Для повноти картини слід пригадати епізод із не зарахованим голом у ворота ФК «Львів», який на двох організували лучани Марушка та Могіль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися