Столичний суд виправдав волинянина, який збив на смерть дитину
Волинь

Столичний суд виправдав волинянина, який збив на смерть дитину

28 липня 2017, 21:38
0
0
Сподобалось?
0

Надвечір 24 квітня 2015 року Анатолій Кузьмик, ідучи до Любомля трасою Київ-Ковель-Ягодин, у селі Вишнів помітив, як проїжджу частину перебігає кілька дітей. Чоловік пригальмував та пропустив їх, але коли почав рухатися далі, зненацька на трасу вибіг ще один хлопчик. Водій різко загальмував, однак це не допомогло уникнути удару, внаслідок якого дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, крововилив у мозок та інші травми. Хлопчик помер на місці ДТП. Понад два роки чоловік у судах різних інстанцій доводив, що невинний у загибелі дитини, пише «Район.Любомль».

1 серпня минулого року Любомльський районний суд визнав Кузьмика винним і призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік. Апеляційний суд Волинської області залишив це рішення без змін. На цьому Анатолій Кузьмик не зупинився і продовжив доказувати, що невинний у смерті дитини. 25 липня 2017 року його почули столичні служителі Феміди і зняли обвинувачення.

– Толік зазнав багато тюремних поневірянь, адже спочатку був у СІЗО в Ковелі, потім у Луцьку, Львові, Житомирі... Ми в селі збирали підписи на його підтримку, адже він – хороший сім'янин, турботливий тато, старанний і людяний. Він не втік із місця події, а викликав міліцію, швидку. Фінансово допомагав батькам загиблого хлопчика – десь 15 тисяч заплатив їм. До речі, мати оцінила смерть своєї дитини у 145 тисяч гривень моральної шкоди, батько – у 130 тисяч. З чого вони взяли такі суми? – обурюються жителі села Куснище.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися