«Волинь» забила перший гол у сезоні, але опустилася на останнє місце у першій лізі
Волинь

«Волинь» забила перший гол у сезоні, але опустилася на останнє місце у першій лізі

31 липня 2017, 08:38
0
0
Сподобалось?
0

На зустріч з «Авангардом» у Краматорськ «Волинь» поїхала не те що молодіжним, а юнацьким складом. Хтось через дискваліфікацію, хто з інших причин не поїхав з командою на матч третього туру. Була й одна приємна новина, після двох не надто вдалих матчів від молодого голкіпера Андрія Марчука до «Волині» повернувся Віталій Неділько, котрий поновив контракт з клубом.

«Авангард» – «Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Собко (17), 2:0 – Єрмаков (72), 2:1 – Дмитренко (83).

«Авангард»: 75. Денчук, 9. Даудов, 4. Коротецький, 5. Єрмаков, 33. Ульянов, 77. Полюлях (55. Лобов, 85), 2. Шершень, 10. Собко – к, 19. В. Шарай (11. Швидкий, 80), 17. Демченко, (23. Євдокимов, 44), 7. Шаврін (39. Бринько, 60).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 19. Бескоровайний (24. Дмитренко, 71), 20. Новіков (21. Марушка, 46), 3. Никитюк, 6. Шандрук, 11. Шаповал, 23. Котюн (14. Тимошенко, 67), 10. Ляшенко (26. Трикош, 77), 29. Нич (25. Гладун, 59), 5. Тетеренко, 22. Могіль.

Не зважаючи на знекровленість лучани спробували розпочати матч першим номером. У дебюті поєдинку момент для взяття воріт мав Назарій Нич, котрий замикав подачу Владислава Шаповала, і зовсім трохи м’яч розминувся із ціллю. Господарі поля достатньо швидко опанували ситуацію та перехопили ініціативу й забили швидкий гол. На жаль, цього разу знов не обійшлося без воротарської помилки. Неділько невдало пішов на перехоплення навісної подачі від Марата Даудова, тож Віталій Собко забивав уже у порожні ворота. Ближче до завершення першої половини гри Єгор Демченко міг подвоїти перевагу «Авангарда», проте не реалізував вихід на побачення з Недільком. Вже на початку другого тайму голкіпер «Волині» ціною травми рятував ворота від Вадима Шавріна, котрий отримав пас нахід від оборонця лучан Шаповала.

Мінімальне відставання від суперника та відчуття, що ситуацію реально виправити, гнали лучан вперед. Проте всі старання нівелювала відсутність кваліфікованого форварда, який би міг зачепитися за м’яч поблизу воріт суперника, нав’язати боротьбу. А от господарі поля перейшли на контргру, з якої мали більше дивідендів у вигляді гострих моментів. на 71-й хвилині черговий випад «Авангарда» завершився ударом Владислава Шарая, який практично розстрілював Неділька. Віталій свою команду врятував, перевівши м’яч на кутовий. Та після подачі від прапорця захист лучан не втримав Віталія Єрмакова і він подвоїв рахунок.

Навіть після цього лучани поспішали і продовжили шукати щастя біля чужих воріт, й таки забили перший свій у нинішньому сезоні гол. Гольову атаку розпочав Неділько, потужно ввівши м’яч у гру. «Круглого» поблизу штрафного майданчика господарів підхопив Владислав Дмитренко, пройшов двох захисників і класно пробив у ближню «дев’ятку». У лучан зажевріла надія врятувати гру. Ще більшими силами юні хрестоносці пішли вперед, і ще більше простору для контратак отримав «Авангард». «Волинь» ледь не лишилася у меншості, після того як головний арбітр показав червону картку Шаповалу за фол останньої надії проти Євгена Швидкого. Врятував ситуацію лайнсмен, який просигналізував про офсайд у гравця «Авангарда». А вже у компенсований час лучани напоролися на чергову гостру контратаку. Антон Євдокімов один з м’ячем опинився перед воротами, але й цього разу Неділько не дав себе переграти.

Після цієї поразки «Волинь» опустилася на останнє місце у турнірній таблиці й без підсилення атаки навряд чи скоро зможе вибратися з цієї ями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися