14 бригада – взірець з облаштування побуту на передовій
Волинь

14 бригада – взірець з облаштування побуту на передовій

31 липня 2017, 10:11
0
0
Сподобалось?
0

На базі одного з підрозділів 14 окремої механізованої бригади відбулося інструкторсько-методичне заняття з організації тилового забезпечення ротних та взводних опорних пунктів. До занять були залучені заступники командирів батальйонів з тилу та начальники продовольчих служб військових частин, що входять до складу військ оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

Про це інформує прес-служба 14 ОМБР.
Особлива увага була приділена харчуванню військовослужбовців. Присутні на заняттях мали змогу подивитися, як організовано зберігання продуктів харчування, місця приготування та прийому їжі. Адже спекотна погода вимагає приділяти цьому особливу увагу. Для зберігання харчів в підрозділі є холодильники та морозильні камери, а пункти приготування їжі обладнанні в бліндажах, де температура повітря значно нижча, що дозволяє кухарям працювати в більш комфортних умовах і довше зберігати продукти. 
Процес організації харчування військовослужбовців на передовій в підрозділах 14 бригади визнаний відмінним. Представники тилової служби ОТУ «Луганськ» подякували командиру підрозділу, де проходили заняття, за ведення ротного господарства. Всі побутові умови: літні душі, баня, вмивальники, альтанки, капличка облаштовані вмілими руками бійців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися