Екс-кандидат у мери Луцька їздив за кермом напідпитку
Волинь

Екс-кандидат у мери Луцька їздив за кермом напідпитку

31 липня 2017, 10:47
2
0
Сподобалось?
0

Вчора луцькі патрульні на проспекті Василя Мойсея в обласному центрі поруч із меморіальним комплексом «Вічна слава» зупинили автомобіль «Мерседес G63» («Брабус»), яким керував екс-кандидата у мери Луцька від партії «УКРОП», голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк. Поліцейські запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Однак водій відмовився проходити освідування на місці, тому його повезли у наркодиспансер.

Про це повідомили у «Самообороні майдану – Волинь».

Також в повідомленні зазначено, що на Олександра Товстенюка склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування автотранспортом у стані сп'яніння). Опісля авто приїхав забрати товариш водія – голова громадського формування «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Відео з місця події виклав в Інтернет самооборонівець Сергій Рижков. На ньому видно зупинений патрульним авто позашляховик «Мерседес», схожий на той, яким користується Олександр Товстенюк. Цю машину можна часто бачити поруч із піцерією «Фелічіта» на перехресті проспекту Василя Мойсея та вулиці Винниченка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Де вказані промілі?Допуск 0,2-не пьяний!

    31 липня 2017, 10:55
    Відповісти
  • Жителі міста
    Жителі міста

    Попахує заказухою. де результати експертизи з наркодиспансеру, яка причина зупинки, чи може поліція також працює за замовленням. Лучани давно зрозуміли, що причина - ВІЙНА ЗА МІСТО. Тільки тут не хороші проти поганих, а гроші проти грошей. І жадність та безпринципність опонентів УКРОПУ зашкалює

    31 липня 2017, 11:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися