Перед черговим матчем «Волинь» підсилилася гравцями з чемпіонату області й знову програла
Волинь

Перед черговим матчем «Волинь» підсилилася гравцями з чемпіонату області й знову програла

5 серпня 2017, 16:49
0
0
Сподобалось?
0

У «Волині», яка у добрі часи на власному полі не визнавала авторитетів, тепер виграти у Луцьку може хто завгодно. У четвертому турі першого дивізіону лучани зазнали поразки від новачка ліги – одеської «Жемчужини».

«Волинь» – «Жемчужина» – 1:3

Голи: 0:1 – Поспєлов (14), 1:1 – Воробей (30), 1:2 – Паламар (70), 1:3 – Шестаков (90+3).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Никитюк – к (21. Марушка, 72), 2. Воробей, 19. Бескоровайний (24. Дмитренко, 46), 5. Тетеренко, 7. Герасимюк, 44. Неделюк, 10. Ляшенко, 11. Шаповал, 9. Романюк, 20. Новіков (22. Могіль, 33).

«Жемчужина»: 1. Ширяєв – к, 14. Курко, 60. Поспєлов, 23. Хромих (24. Акімов, 67; 99. Дємєнчук, 88), 37. Потароченко, 19. Долінський, 27. Шестаков, 7. Георгієв, 11. Лазарович, 22. Паламар, 10. Малиш (77. Клімаков, 76).

Власники ФК «Волинь» вперто не бажають хоч якось посилювати команду. Без будь-якого адаптаційного періоду та вкраплень зі сторони, взято курс на своїх вихованців. Але тут слід врахувати, що, прийшовши до керівництва клубом, новий менеджмент у перший же рік управління достатньо «зробив» такого, що внесло нездорові корективи у роботу ДЮФШ «Волинь». У тому числі було відраховано ряд тоді перспективних футболістів, які без компенсації підібрали інші клуби. Нині ж своя школа дає такий матеріал, який ми бачимо. Тож тренерський штаб, отримавши чіткий сигнал від інвесторів, що на будь-які трансфери розраховувати не слід, нині кинувся шукати хоч якісь варіанти для підсилення команди. Так перед матчем із «Жемчужиною» до заявки «Волині» внесли двох футболістів із найсильніших команд чемпіонату області – нападника Романа Степанова та півзахисника Олександра Неделюка. Обоє люди не випадкові у футболі. Степанов – вихованець ФК «Волинь», котрий з 15 років виступав в юнацьких збірних України, проте не зміг до кінця розкрити свій талант. До останнього він виступав за «Ласку» з приміського села Боратин. Олександр Неделюк – вихованець школи київського «Динамо», котрий у дорослому футболі відіграв кілька сезонів за столичний ЦСКА, а до останнього виступав за аматорський «Луцьксантехмонтаж №536» та працював у ДЮФШ «Волинь». Також у клубі вдалося якщо не вирішити, то пригасити конфлікт з частиною футболістів, які намагаються залишити луцьку команду. Зокрема, у матчі із «Жемчужиною» зіграв найперспективніший вихованець волинського футболу останніх років Юрій Романюк.

Проте всі ці заходи не впливають кардинально на якість гри, яку демонструє «Волинь». «Хрестоносці» продовжують грати у запальний дитячий футбол. У матчі з «Жемчужиною» лучанам аж ніяк не можна дорікнути у бажанні здобути кращий результат, проте величезний процент браку та нераціональні походи в атаку великими силами зробили свою справу. Вже вкотре, маючи перевагу у кількості гострих моментів, «Волинь» реалізувала лише один із них. А гості грамотно відіграли на контратаках у другому таймі й повезли додому три очки. Лучани ж впевнено закріпилися на останній сходинці у турнірній таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися