На Волині викрили підприємство, яке шило і продавало одяг під виглядом європейських марок
Волинь

На Волині викрили підприємство, яке шило і продавало одяг під виглядом європейських марок

17 серпня 2017, 17:43
0
0
Сподобалось?
0

На Волині співробітники податкової міліції спільно з прокуратурою області викрили схему незаконного імпорту тканин і одягу.

Посадові особи компанії при здійсненні імпорту зазначених товарів, подавали до митних органів підроблені документи з недостовірними відомостями щодо їх кількості та вартості. Внаслідок таких дій бюджету було завдано значних збитків у вигляді несплачених митних платежів.
Крім того, на підприємстві здійснювалося власне виробництво одягу, яке в подальшому маркувалось торговими марками країн Євросоюзу.
За результатами п'яти обшуків, проведених за місцем проживання фігурантів розслідування, а також в офісних, складських та виробничих приміщеннях, було вилучено тканину, білизну, дитячий та спортивний одяг на суму понад сім мільйонів гривень, печатки підприємства, комп'ютерну техніку, фінансово – господарські документи та чорнові записи, кредитні картки.
Також вилучено значну кількість етикеток і штрих-кодів торгових марок країн ЄС, якими маркувалась вироблена продукція і товари, що імпортувалися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися